top of page
me .png

BIO

 

   За тези които не ме познават, казвам се Мартин. Аз съм ютубър, предприемач и инвеститор. Забелязал съм че кармата е нещо истинско, затова за мен е важно да съм откровен и честен. Надявам се ще ме намерите за такъв. 

 

  Youtube ми е страст още от 15 годишен, но създадох Хапче В Душата чак в края на 2018 вдъхновен от други ютубъри и книги за личностно развитие. Научих от книгите че можеш да правиш пари като помагаш на други хора, като им даваш стойност. Оказа се вярно. В средата на 2019 създадох Хапче В Душата Official след като видях нуждата която имаме от такъв вид съдържание. До ден днешен имаме стотици позитивни отзиви от общо ~30 000 абонати и над 2 500 000 гледания. 

 

  В края на 2019 година напуснах работа която имах, в едно онлайн казино намиращо се на остров Малта. Работа на която изкарвах 30 000лв на година. Една година по-късно, google реклами и афилиейт маркетинг ни носят печалби достигащи на моменти до близо 4000лв месечно. Извода е че не ти трябват 200 000 абонати за да замениш текушата си работа с онлайн бизнес, трябват ти 1000 лоялни фена които намират стойност и са готови да закупят продуктите и услугите ти. Успях да заменя текущата си работа с онлайн бизнес за по-малко от 2 години обучение и работа. Дължа голяма част от успеха си на ютуб пристрастяването ми, както и на книгите. Благодарение на всичко това успях да се пенсионирам на 27 и да правя това което обичам с живота си, което е да продължавам да споделям чрез youtube всичко което знам, с двупосочна цел за образование и забавление.

  В момента като 'пенсионер' водя един минималистичен живот в който не ми остава време и желание да харча пари, поне не и на този етап. Това което ми доставя щастие е да продължавам с креативната работа и да утвърждавам експертизата си. Целта на работата ни е да изразяваме нашата креативност, целта на изкарването на пари - е изкарването на пари. Можеш да изкарваш пари чрез работата си, но никой не бива да ходи на работа заради изкарването на пари. 

    

  Ако имаше 100 милиона долара, каква работа би работил след като ти писне да обикаляш света и да харчиш парите си. Това е правилният въпрос. Тогава се случва магията, когато просто започнеш.

   Вярвам че всеки който има изгарящо желание да вложи дисциплината, времето и енергията, ще постигне не по-малко добри резултати във времето. Затова създадох този сайт, за да помогна чрез своите пордукти и услуги, на тези, които са абсолютно решени да помогнат на себе си.

 Целта  на  работата 
е  да  изразяваме  нашата  креативност. 
Можеш  да  изкарваш  пари  чрез  
работата  си, 
но  никой  не бива  да  ходи  на  работа  заради  изкарването 

на  парите
 

Мартин  Минков
             CEO 

 

Имаш предложения, въпроси или просто искаш да се свържеш с мен?

 

Ще се радвам да чуя от теб на hapchevdushata@gmail.com

bottom of page