top of page
pexels-pixabay-260024.jpg

"Исус му каза:

Ако можеш да повярваш,

всичко е възможно за този, който вярва."

Марк 9:23 Изкуството на
YouTube Как започнах в
YouTube

 


Интродукция

Фаза 1

Изкуството да подържаш 
нагласата която ще те вкара
сред малкото успели

 


Успехът Идва на ЕДНА Крачка от Провала.
НЕ СЕ Предавай Преди
3-тата Година

1.1

Важна бележка: Идеално искаш да си вземеш тетрадка/дневник където ще си записваш важни неща, като идеи и принципи по време на курса, и като цяло в YouTube кариерата ти. Така показваш на себе си че си сериозен, и ще запомниш много повече.

Отделяй поне по 1 час всеки ден за да може да завършиш това обучение в рамките на две седмици. Ако можеш и повече - още по-добре. Също, за да се вижда по-добре дъската (и за да не се разсейваш с тези важни бележки от мен, на които ще се натъкваш от време на време), препоръчвам да гледаш лекциите от десктоп, на пълен екран, от опцията долу в дясно или двоен клик върху плейъра. Приеми това обучение сериозно, накрая има изпит. Ще очаквам да видя оценката ти. 


Нагласата Която ТРЯБВА ДА ПОДДЪРЖАШ за да си Успешен в YouTube 
1.2


Резултатите ми в YouTube от Правилото за 3-те години
1.3

Важна бележка: YouTube е най-добрата платформа за развиване на бизнес, не само защото плаща на създателите си, а и защото те възнаграждава за труда ти с безплатен трафик. Следователно, докато все повече и повече хора започват да предпочитат YouTube пред телевизията - растежа ще продължава да е само в посока напред и нагоре. Това наистина е уникална възможност. 


ПРЕДИ да Измислиш Име за Твоят YouTube Канал
1.4


ПОМНИ ТОВА и Ще ти Спечели и ЗАДЪРЖИ Лоялна Аудитория 
1.5

Важна бележка: Целта на всяко едно видео трябва да е, чрез твоята работа да изграждаш познание, симпатия и доверие с твоята аудитория. Това прави твоят бранд уникален и незабравим. Помни че в YouTube твоето лице е бранда. Изгради личност която хората да уважават и следват. 


ТАЙНАТА Която Прави Един Канал УСПЕШЕН
1.6

Важна бележка: Прическата се оправя през следващите видеа. (има причина защо съм така) 


Как да Избереш Ниша - Част 1
1.7


Как да Избереш Ниша - Част 2
1.8


Как да Избереш Ниша - Част 3
1.9


Как да Избереш Ниша - Част 4
1.10


Вече си СЪЗДАТЕЛ Предприемач - Не Консуматор 
1.11


Как Винаги да Имаш за Какво да Говориш
1.12


Как да се Пребориш със Съмнения и Страховете 
1.13

Докажи на съдбата че заслужаваш успех: 

Вече трябва да имаш конкретна причина защо искаш с изгарящо желание да развиеш успешен YouTube канал през следващите 3 години. 

Ако все още не си сигурен за нишата, формата, какви продукти или услуги ще създадеш - продължавай да гледаш и се върни по-късно. В другите фази ще ти се изяснят нещата.

Колкото повече гледаш - толкова повече се нарежда пъзела.  

1. Това което трябва да свършиш тук, е да напишеш на един лист, твоята главна цел. Бъди точен и ясен с целите си. Каква е твоята страстна причина да развиеш успешен YouTube канал и бизнес?

2. Колко абонати/приходи искаш да имаш в определен срок от време? Например до 3 години от деня на първото ми видео, искам да имам минимум 50 000 абонати, или да генерирам минимум по 3 000лв/м чрез доходи от ______ и моят продукт който ще е _______. 

3. Какво възнамеряваш да дадеш на хората в замяна? Например: Решен съм да не спирам да се уча и подобрявам ежедневно. Така ще давам най-доброто на което съм способен чрез видеа поне 1 път седмично във формат_______ , от ниша _______, работейки поне 20 часа на седмица.

Това е договор който сключваш със себе си. Закачи го някъде където да го виждаш и четеш всеки ден. Това е важно за да придобиеш нагласата на победител. Така с времето подсъзнателно мозъка ти приема че успеха е единствената опция.

Ако следваш това и не се предадеш през първите няколко месеца

(когато се предават 90% от начинаещите)

то ти няма да се предадеш никога.

 

 

Легендарни Поздрави,

Мартин

bottom of page