Търсене

ПОТВЪРДЕНО! Цифровизират България до 2030 (в "утопия на контрол без поверителност") - Цялото видео.До 2030 нашето правителство има план да Цифровизира ЦЯЛА България (ако това стане, те ще имат пълен контрол над животите ни, ние ще имаме никаква поверителност, докато те контролират кога, какво можем да купуваме и колко от него можем да купуваме, всичко това за да спасим планетата и човечеството от еколгичен колапс)


Това беше Потвърдено миналият ден! В 12 милиардна сделка, между България и Европейския съюз!


В това видео ще научите как „Планът за Възстановяване от ковид“ който имат всъщност, прилича на точно това за което говорихме миналата година: хах Но този път, е истина и се случва тук.

За да можеш да свържете пъзела, и да разберете колко истински реалистичен, е този сценарии, да се случи до края на текущото десетилетие, ще започнем с 4 аналогични примера, и ще обясня всичко, като за второкласник, затова как точно би изглеждало бъдещето до няколко години,


и след това ще подкрепя казаното с информация която идва право от ЕС и министерството на икономиката и индустрията.


Така че остани до края на това видео за да разбереш какво точно планират за бъдещето ни.

Сега. Представи си че сме Юни месец, 2027 година. Представи си твоят град, където всички хора, всички предприятия, и правителството, са свързани по-между си чрез алгоритми, изкуствен интелект и разбира се новият много бърз интернет.

Сега представи си че гледаш Нова телевизия или БТВ, или някаква друга медия или просто научваш от фейсбук, или от приятел, че правителството обявява нова облекчителна програма, в която ще раздава на всеки един българин по 1500лв на месец, в продължение на 6 месеца, финансов стимул, за да облекчат страданията причинени от инфлацията.

Но за да си вземеш финансовият стимул, единственото което ще ти е нужно, е да отидеш до МВР, да си извадиш новата дигитална лична карта с чип, почти идентична на сегашните VISA или Мастер карт.


Това е необходимо защото този финансов стимул няма да е в левове, няма да е в хартиени пари, той ще е под формата на нова, дигитална, цифрова валута, създадена от правителството заедно с Българска Народна Банка.


Така. Сега. Представи си че отиваш в супермаркета да купиш храна или отиваш със семейството си на заведение, но поради новият закон за автоматизиране и ефективност на предприятията, всяка една фирма е длъжна да се регистрира с НАП към същата тази новата цифрова финансова система.


Така че когато ти дойде сметката, ако платиш с новата цифрова валута от новата ти дигитална лична карта или от приложение на телефона ти, то няма значение ще е едно и също, защото както казахме всичко е свързано чрез алгоритми и изкуствен интелект.


Така че когато ти дойде сметката получаваш 40% отстъпка ако плащаш с новата цифрова валута във всеки един ресторант или супер маркет, през тези същите 6 месеца.


Освен отстъпката обаче медиите предупреждават всички, че след като минат тези 6 месеца, от 1 Януари 2028 година, вече никъде повече няма да се приема досегашната валута лев или евро ако сме минали на евро, така по-добре всички да побързат да си извадят от новите дигитални лични карти с чип и да си обменят хартиените левовете с новият цифров лев.


Сега. Друга интересна аналогия. Представи си че вече сме 20 Януари, 2028 година. Човек отива на бензиностанцията за да зареди с гориво колата си. На входа обаче охранителна камера го Идентифицира, и засича в системата база данни. И там пише че преди 2 седмици беше последното му зареждане на резервоара.


Тогава служителите на бензиностанцията

му казват, ние много съжаляваме но според новият закон на ЕС за намаляване на вредните емисии от автомобилите, има ограничение, до 30 литра гориво на автомобил, на месец.


И понеже единствената валута която приемаме е новият цифров лев, новата цифрова валута на централната банка, за съжаление не можем да ви обслужим.


Така че дори и чрез подкуп не можеш да си вземеш горивото, защото тази нова интелигентна система от изкуствен интелект и алгоритми, просто няма да пусне помпата да работи пред вашият автомобил.


Така че какво прави този човек, ами служителите му казват че ако иска да шофира повече, ще трябва да си купи електрически автомобил, или ако не може да си го позволи, ще трябва да ползва градския транспорт или друг вид споделен транспорт.


Сега. Нека се върнем и малко назад в супермаркета. Представи си че в кошницата си имаш 2кг свинско месо половин килограм кашкавал мляко и разни други неща.


След като вече си напазарувал и излезеш от магазина, получаваш SMS, или известие, познай от кого, от министерството на околната среда, в което пише скъпи гражданин, вие достигнахте своята месечна дажба от животински продукти.


Имайте предвид че с цел да намалим въглеродните емисии и да предотвратим екологичен колапс на планетата и човечеството, покупки на всякакви бъдещи животински продукти няма да ви бъдат оторизирани до края на текущия месец.


Това бяха няколко много реалистични примери които е възможно да се превърнат в реалност до края на това десетилетие.

Където правителството не само че ще знае за всяка една финансова транзакция която правиш, но и ще има пряк индивидуален контрол върху това кога, къде и какви финансови транзакции можеш да правиш чрез алгоритми, изкуствен интелект и големи база данни за всички нас.Но стига толкова с предположения и фантазии, нека сега да свържем пъзела с истински данни и факти. И не е нужно да ми вярваш, аз просто ще споделя информацията която са публикували в сайта на Европейския съюз и министерството на икономиката и индустрията на България,


България която следва плана на ЕС ,ЕС които следват плана на Клаус Швааб, за 4-тата индустриална революция и глобалното нулиране. Аз ще споделя всичко това с вас, а след това всеки сам да си прави изводите, от тази информация.Всичко започва с така нареченият „План на възтанвяване“, който потвърдиха миналият ден Кирил Петков и Урсула фон дер Лайен.


Същата Урсула фон дер Лайен, която беше разобличена, и стана много популярна у нас, благодарение на един велик Румънски Евродепутат.


Хахахха

В срещата си Урусла фон дер Лайен и Кирил Петков потвърдиха план за възтановяване от 12 милиарда лева. Но никой не ти дава 12 милиарда лева просто ей така, защото си учил в Харвард, или защото си член на Европа.


Сега за да не ме цензурира ютуб, моля вземете всичко което ще кажа от тук наттък като моята дива фантазия, дори и информацият и фактите които ще изложа хахахахах.

точно Както Саут Парк, пишат във всяко едно видео, аххахахах

Но тези 12 милиарда лева, са всъщност технологична инвестиция която европейския съюз прави, да прекара новият световен ред в България.


И как разбрах това? Можем да видим логото NextGenEU, тоест следваща генерация Европа. Това дори от само себе си по името ни говори за нов световен ред хахахах.


Когато потърсим в интернет, можем да видим в сайта на ЕС, че това е план за абсолютна трансформация на цяла Европа. В зелена, цифрова, здравословна, равна, LGBTQ и тн.


Това което ни интересува нас е цифровизацията. Там се говори за 5G интернет навсякъде в цяла Европа.

Говорят за цифрова лична карта.

Говорят за „умни-градове“.

Говорят за изкуствен интелект.

Така че тези 12 милиарда лева ще се дават на България точно за да се дигитализира и цифровизира страната.Сега замисли се дали всичко това сега, не се връзва с примерите които дадох в началото на видеото, и какъв е шанса това да стане реалност до 2030.

И тук просто свързахме факти, виждаме една теория на конспирацията, или 4 примера от моята фантазия, които просто се оказват истина с всеки един изминал ден хаххаха.


Но не е само това. Има и още. Продължаваме напред.

Сега ще погледнем един документ публикуван в сайта на Министерството на икономиката и индустрията.

Забележете че документа се казва КОНЦЕПЦИЯ ЗА ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ (ИНДУСТРИЯ 4.0)

да се създадат предпоставки за модернизиране, автоматизиране и конкурентно позициониране на българската икономика в средносрочен до дългосрочен план (2017 - 2030).


Какво общо има обаче този документ? Ами това което ще видим сега, е че в този документ се говори точно за същите неща които видяхме току що в сайта на Следващо Поколение Европа, или както му викат под прикритие медиите и политиците, или всички тези които просто не осъзнават какво се случва, те му викат- Плана за възстановяване от ковид.В този документ се говори за същите неща, за цифровизация, за 5g, за дигитализация, изкуствен интелект, алгоритми, автоматизация на процеси, и всичко това което описва 4-тата индустриална революция.4-ттата индустриална революция която е концепт измислен от Клаус Швааб. Основателя на Световният Икономически Форум, или както ги наричаме световните лидери, богати и влиятелни хора, които обсъждат как да „оправят света“.

Дори в самият документ, на минисерстото на икономиката се споменава за Швааб.

Сега въпросът ни е, какво друго може да прави Швааб, в документ на министерството на икономиката,

задвижващ план на Нова Генерация Европейски Съюз, който започва да се прилага сега в България, от любимият на всички Кирил Петков и уважаемата Урусла фон дер Лайен? Какво друго могат да правят ако не да прилагат под носовете ни, новият световен ред в действие.


Аз не съм икономист или политолог, аз съм просто един обикновен ютубър който прави клипове в спалнята си, и много от вас предполагам също са обикновени хора, и въпреки че много от нещата в документа са написани по неразбираем начин за средностатическия човек,


ще прочета и обясня както ги разбирам нещата в документа, за да видим дали се връзват с примерите от началото на видеото, дали има логика във всичко това и отиваме към това бъдеще, или дори след всички тези факти, все още е просто една теория на конспирацията хахахха.

Преди да продължим с документа, искам да ви покажа едно бързо видео което обяснява както точно е 4-тата индустриална революция.


Сега нека да видим какво точно пише в документа. И искам да благодаря на Без Лого, сайт с теории за конспирация, хаахаха, от където научих за този документ.


„Въведение. Развитието на новите поколения цифрови технологии се определя като водещ фактор и основание за изграждането на конкурентоспособна национална икономика в рамките на следващите десетилетия.


В световен и европейски план ефектът от приложението на цифровите технологии, и в частност в производствения сектор, е изведен като стратегически приоритет.“

Необходимостта от приемане на настоящата концепция е продиктувана преди всичко от бързия растеж на новите технологии,

водещи до безпрецедентно автоматизиране и цифровизиране на реалните производствени и бизнес процеси, както и извеждането на качествено нови по характера си

отношения за създаване на стойност. Значимостта на новите технологии за обществото и икономиката се определя от дефинирането на понятието „Четвърта индустриална революция”Подготовката и изграждането на човешки, институционален и организационен капацитет в икономиката и обществото са от ключово значение за планирането и управлението на този сложен технологичен, икономически и социален процес. Тъй като България значително изостава от общите тенденции в ЕС за въвеждане на цифрово общество и в частност цифровизация на икономиката2, е необходимо да се приемат конкретни мерки, и да се насочат усилия за преодоляване изоставането.Вярвам че това беше пре-достатъчно, затова колко реалистични са 4-те примера които дадох в началото.

Но ще продължим нататък. Ето тук се споменава Шваб и кнгиата му, Четвърта индустриална революция, Световен икономически форум.


Политиката за внедряване на информационни и комуникационни технологии и цифровизиране на икономиката е секторна политика с хоризонтално действие върху всички социални и икономически сектори и може да се провежда само чрез съгласувани и координирани усилия на всички държавни институции, както и с участието на бизнеса и неговите организации, научната общност и гражданското общество.


1.1. ИНДУСТРИЯ 4.0 В КОНТЕКСТА НА ЦИФРОВИЗИРАНЕ НА ИКОНОМИКАТА Разработването на Концепция за цифрова трансформация на българската индустрия (Индустрия 4.0) е тясно свързано с развитието на цифровата икономика, което предполага широкото навлизане на цифровите технологии в общественоикономическия живот.


В рамките на понятието „Цифрова икономика” се включва голям кръг цифрови технологии и тяхното приложение в различни обществени сфери..


Сега забележете как подсказват или натякват че който не се пригоди с новата система ще стигне до фалит. „Начинът на позициониране на европейските предприятия, както в частност и на българските, спрямо внедряването и приемането на цифровите технологии, ще се превърне в ключов фактор за тяхното развитие и оцеляване през следващото десетилетие.“


В обхвата на цифровата икономика попадат разнородни дейности, бизнес модели и технологични решения. От една страна са развитието на електронния бизнес и електронната търговия, автоматизираното промишлено производство и интелигентните производствени предприятия, интелигентните транспортни системи и транспортни средства, интелигентните енергийни системи и други.

Облачните технологии, интернет технологиите, включително интернет на нещата, технологиите за оползотворяване на потенциала на големите данни, индустриалната и сервизната роботика, развитието на изкуствения интелект са основните технологични предпоставки за развитие на цифровата икономика. Не на последно място, обществени сектори като електронното управление, електронното здравеопазване, електронното образование и развитието на интелигентни и свързани градове са естествено приложно поле на продуктите и услугите, създавани от цифровата икономика.““Вероятно още си в шок и не можеш да повярваш, но това е истина, това е документ от министерството на икономиката.

Това е планът за цифровизиране на България.

И въпреки че не говорят за цифрови валути на централната банка, ние знам че Кристалина Георгиева от международния валутен фонд говори че сега работят върху тях, а тук в документа можем да видим че непрекъснато, натякват за цифровизация на икономиката. И дори след малко ще видим че споменат за Блокчейн технологии!


Обвързването на технологичното развитие с активни действия за разработването на политики и модели за подпомагане на цифровата икономика са от решаващо значение, защото се отразяват върху всички области на икономиката и обществения живот.


Приемането на общи технологични стандарти е една от мерките, за да се гарантира, че европейските индустрии са в челните редици в разработването и използването на новите технологии. Те гарантират оперативната съвместимост между системите и гарантират тяхната надеждна работа


Нововъведенията в технологиите като интернет на нещата, комуникационни мрежи 7 от пето поколение (5G), компютърни услуги в облак, анализ на данните и роботика, променят продуктите, процесите и бизнес моделите във всички сектори, като в крайна сметка създават нови отраслови структури, тъй като глобалните вериги на стойността се променят.

Цифровизирането на производството може да доведе в голяма степен до интелигентна автоматизация на индустрията, което ще позволи свободното движение на индустриални производства в Европа.


В индустриалните стратегии първоначално са идентифицирани следните ключови технологии, които обуславят развитието на Индустрия 4.0: индустриален "Интернет на нещата“ (Industrial Internet of Things – IioT), симулации, добавена/виртуална реалност (VR/AR), автономни роботи, облачни технологии (Cloud computing), киберсигурност, триизмерно/адитивно отпечатване (3D printing), хоризонтална и вертикална системна интеграция, анализи в големи информационни масиви (Big Data). Този списък се допълва и с нови технологични решения, които ще изиграят водеща роля: изкуствен интелект и когнитивни системи, машинно самообучение, интелигентни мобилни приложения (мobile applications), блокчейн технологии, цифрови платформи и други. Списъкът с технологии, който ще се отрази съществено върху развитието на обществото, икономиката и индустриалното производство в близките 5 до 10 години не може да бъде изчерпателен при настоящото ниво и динамика на технологични иновации.


Така. Няма да минавам през целият документ. Смятам че прочетох предостатъчно. Всички виждаме на къде отиват нещата, и смятам че видяхме предостатъчно, за да може всеки сам да си направи изводите, колко реалистично е всичко това, и какви са шансовете, да видим примерите които дадох в началото на видеото, да се превръщат в реалност в близките 5-10 години.


И помни, че всичко това се прави с цел, не за да ти е гадно на теб, а за да спасим планетата и човечеството от екологичен колапс.


И не казвам че ако стане всичко това ще е лошо, наистина много аспекти от живота и системата по този начин ще се подобрят. Всъщност, от коментарите забелязвам че има някой хора които нямат търпение, да дойда тази система, защото им е писнало от не справедливия капитализъм.


Но това което трябва да разбереш, е в такава система каквато ни готвят, това също няма да бъда равностоен свят както се опитват да го рекламират. Всичките текущи политици, и световния елит ще имат привилегии. И ако твоят лимит е 30литра бензин на месец, на Кирил Петков ще е 3 000.


А на Клаус Швааб 3 милиона. Защото те са умните, те са добрите, те са тези спасяват свет!

Всъщност, в такава система няма дори избори да се провеждат, защото хората в такъв режим няма да са способни на бунтове. Идеална книга на това е Джордж Оруел 1984 година. Да не говорим че когато ограничат или дори спрат животинките продукти, тестостеронът на мъжете ще е изключително нисък.


Така че не мога да кажа че тази нова система ще е нещо добро, смятам че минусите на дигитализацията ще са повече от плюсовете. С тази нова система правителствата ще имат още по голям контрол над животите на хората, а хората все по-малко контрол над собствените си желания.


Демокрацията която страда доста от последните години, би могла да изчезне изцяло, и в подобен свят, това би било необратим процес. Тази система може да представлява най-лошото то капитализма, съчетано с най-лошото от фашизма.

Защото когато правителствата имат толкова голям контрол и индивидуален микромениджмънт в живота на хората,


след това могат да имплементират система за социален кредит, в която контролират парите на всеки един човек индивидуално на база на това как се държи в обществото.


Това би ни довело до едно много дистопично бъдеще, може да гледате Черно Огледало, британски дистопичен сериал който илюстрира перфектно това бъдеще, дори съм правил анализ на 2 видеа от сериалът.


Някой хора казват, че преувеличавам, че всявам страх, съм станал негативен или постоянно съм говорил страшни неща. Но хей, ако и тези хора виждат какво идва, не биха написали такъв коментар отново.


Считам всичко това за реализъм, а не за песимизъм.

Не е лесно да си оптимист когато виждаш какво се случва в голямата картина. Не може когато има пожар в къщата, човек просто да стои пред огъня и да си вика, ама поне съм на топло.


Това представлява оптимиста който вижда огъня. Много хора просто не виждат огъня. Целта на това видео беше да ви покажа че се пали огън у вас.


И не е нужно дори да чакаш да идва 2030 година, това дори се случва сега в Китай, тоталитаризма там ни показва на къде отиват нещата, където 25 милионен град е заключен под ковид карантина за неопределено време, и жителите на Шанхай отиват на балконите си, за да

пеят и протестират срещу липсата на доставки. Появява се дрон от който се чува: „Моля, спазвайте ограниченията на covid. Контролирайте желанието на душата си за свобода. Не отваряйте прозореца и не пейте.”Да правя тези видеа за гледания, да правя тези видеа защото изкарвам пари, но също така ги правя защото не искам да живея в подобен на Китай, свят който ни готви световния елит.


Това е на къде сме тръгнали. Но вярвам че все можем да го спрем. Вярвам че колкото повече хора разберат че цифровизацията ни води към дявола, а не към бог, толкова по-голям е шансът да я спрем.


И знам че има някой предсказания които са описани в библията и много хора ги чакат да се сбъднат,

Но аз също така знам че в библията пише че всичко е възможно за този който има вяра.

Така че предлагам да отложим предсказанията с още няколко стотин години.


508 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички