Търсене

КАТАСТРОФА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ПЪЛНА ДИСТОПИЯ В КИТАЙ


Често чувам хора да казват "Това никога няма да стане в България!"... "ние ще побългарим нещата"..." ще откраднат парите за дигитализацията и тя няма да се случи"...

Но това което никога няма да забравя аз (защото ме плаши до смърт когато се сетя) е колко лесно хората просто дадоха свободата си по време на Ковид, колко лесно сложиха маските и се подчиниха да правят това което правителствата им казват без да задават въпроси. Тук не говорим кой е за или против маските и тн, тук говорим затова че хората не ги интересуваше да знаят истината. Хората избираха просто най-лесният пряк път, да сложат маска, някой дори да се ваксинират не защото ги е страх от вируса, а само и само за да продължат с живота си "нормално", без значение от последиците, а именно че така разменяме свободата си за тирания.


Въпреки че ние бяхме далеч по-малко податливи на пропагандата и малък процент от хората се ваксинираха за разлика от останалият свят, достатъчно се подчиниха че да виждаме 99%+ от хората да се движат навсякъде с маски и да се държат с хората без маски или не ваксинираните като за геноцид.


Точно по същия начин утре хората ще се подчинят на дигитални лични карти, цифрова валута на централната банка, лимит на консумацията и заключвания поради "глобалното затопляне" или всичко това което ни приближава да станем държава като Китай.

Не забравяй че добри хора са склонни да вършат лоши неща просто защото ги е страх да се изправят срещу тиранията. Това са много от нацистите през втората световна война. Това са дори сега войници в Русия/Украйна или дори служители на МВР, бях свидетел на такива служители в протеста на 12 Януари.


Човешки права? Свобода? Колкото повече хора знаят и се интересуват от това което се случва, толкова по-малък е шансът да стигнем до положение подобно на Китай или някой други авторитарни държави.

Anthony LaMesa

6490 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички